code atas


Poco X3 Kamera Özellikleri / For Xiaomi Poco X3 Back Screen Protector Gelatin With Lens ... - 6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd.

Poco X3 Kamera Özellikleri / For Xiaomi Poco X3 Back Screen Protector Gelatin With Lens ... - 6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd.. Poco x3 nfc, 64mp ana kamera, 13mp ultra geniş açılı kamera, 2mp makro kamera ve 2mp derinlik sensöründen oluşan birinci sınıf bir dörtlü arka kamera sistemine sahip. Poco x3 pro'nun standart poco x3 modelinden neredeyse hiçbir farkı bulunmuyor desek yeridir. #poco #pocox3nfcpoco'nun yeni nesil orta üst segment telefonu poco x3 nfc kamera performansını sizler için detaylı olarak inceleyeceğiz. Miui 12 (android 10) kamera: Ne var ki, poco x3 nfc'ye özel bazı tasarım unsurları ve malzeme özellikleri bulunuyor.

Arka tarafta fotoğraf ve videolardan sorumlu dörtlü kamera yine 64 mp değerinde. Ek bilgi dahili ön kamera , ekran yenileme hızı 120hz. Poco'nun yeni akıllı telefonu resmen onaylandı. Miui 12 (android 10) kamera: Telefonun öne çıkan özellikleri arasında 120 hz ekran yenileme hızı da yer alıyor.

POCO X3 Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri!
POCO X3 Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri! from www.aslantek.com
6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd. Xiaomi poco x3 nfc kamera özellikleri şöyle; Poco'nun yeni akıllı telefonu resmen onaylandı. Bu nedenle telefon satın alma konusunda öze. 9248 x 6944 piksel, 3840 x 2160 piksel, 30 fps. Poco ürün pazarlama yöneticisi, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, poco x3 modelinin 64 megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera ile birlikte geleceğini açıkladı. 6gb ram, 64gb / 128gb rom. Oldukça sıra dışı bir kamera muhafazasında birlikte düzenlenmiş dört arka kameraya sahip olacak.

Poco x3 nfc genel özellikleri.

Poco x3 nfc, 64mp ana kamera, 13mp ultra geniş açılı kamera, 2mp makro kamera ve 2mp derinlik sensöründen oluşan birinci sınıf bir dörtlü arka kamera sistemine sahip. Poco x3 nfc'nin arkasında x formunda tasarlanmış dörtlü bir kamera dizilimi bulunuyor. Dörtlü kamera arka kurulumuna sahip olan telefon, bu kısımda ise 64 megapiksel çözünürlüklü sony imx682 ana kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor. Ön kamera çözünürlüğü 20 mp. Poco x3 nfc 128 gb özellikleri. Arka tarafta fotoğraf ve videolardan sorumlu dörtlü kamera yine 64 mp değerinde. #poco #pocox3nfcpoco'nun yeni nesil orta üst segment telefonu poco x3 nfc kamera performansını sizler için detaylı olarak inceleyeceğiz. Poco x3 nfc, android 10'u xiaomi'nin stok android görünümünü ve hissini değiştiren miui 12 kaplamasıyla destekliyor. Neredeyse her akıllı telefonda standart hâlini alan kamera arayüzü unsurlarını poco x3 nfc'nin kamera uygulamasında da görüyoruz. Bunlardan ana kamera 64 mp şeklinde çekimler yapabilirken, ikinci kamera 13 mp ultra geniş açılı, 3'üncü kamera 2 mp makro kamera ve 4'üncü kamera da 2 mp derinlik sensörü şeklinde karşımıza çıkıyor. Poco x3 nfc genel özellikleri. Ön kamera, ekran açıkken neredeyse hiç farkedilmeyen oldukça küçük ve şık bir tasarıma sahiptir. Poco x3 nfc 64 gb hafıza seçeneği ve güçlü işletim sistemi sayesinde oyunseverlerin beğenisini topluyor.

Xiaomi pocophone poco x3 6/64gb : Dikkat çeken poco x3 nfc 128 gb özellikleri sadece ekran, donanım ve kamera işlevleriyle sınırlı kalmıyor. Xiaomi poco x3 nfc kamera özellikleri şöyle; Dikkat çekici özellikleri olduğu gibi kendi sınıfında başarılı da olan yeni telefon poco x3, muhtemelen ülkemizde de satılacak. Öncelikle telefonun ön yüzü corning gorilla glass 5 ile kaplı.

POCO X3 NFC tanıtıldı; işte fiyat ve özellikleri - LOG
POCO X3 NFC tanıtıldı; işte fiyat ve özellikleri - LOG from www.log.com.tr
Oldukça sıra dışı bir kamera muhafazasında birlikte düzenlenmiş dört arka kameraya sahip olacak. Peki, poco x3 nfc özellikleri ve fiyatı ile kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor? Xiaomi poco x3 nfc öne çıkan özellikleri. 9248 x 6944 piksel, 3840 x 2160 piksel, 30 fps. Poco x3 nfc genel özellikleri. 24 mart'ta satışa sunulacak olan xiaomi poco x3 pro, 6.67 inç ekran, 48 mp + 8 mp + 2 mp + 2 mp dört arka kamera, 20 mp selfie kamerası, 6/8 gb ram, 128/256 gb dahili depolama alanı, hafıza kartı desteği, çift sim kart, parmak izi okuma, hızlı şarj ve 5160 mah batarya gibi özelliklere sahip. Kamera 64 mp ana kameralı dörtlü kamera. Işletim sistemi, kamera özellikleri, dahili hafızası ve kesintisiz bağlantı özellikleri ile dikkat çekiyor.

Peki, poco x3 nfc özellikleri ve fiyatı ile kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor?

Dörtlü kamera arka kurulumuna sahip olan telefon, bu kısımda ise 64 megapiksel çözünürlüklü sony imx682 ana kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor. Öncelikle telefonun ön yüzü corning gorilla glass 5 ile kaplı. Mobil oyuncular zeki ve hesaplayıcı insanlardır. Poco x3 pro'nun standart poco x3 modelinden neredeyse hiçbir farkı bulunmuyor desek yeridir. Xiaomi pocophone poco x3 6/64gb : Dördüncü arka kamera özellikleri derinlik algısı (bokeh) 1.75 µm piksel. Neredeyse her akıllı telefonda standart hâlini alan kamera arayüzü unsurlarını poco x3 nfc'nin kamera uygulamasında da görüyoruz. Kamera 64 mp ana kameralı dörtlü kamera. 9248 x 6944 piksel, 3840 x 2160 piksel, 30 fps. Işletim sistemi, kamera özellikleri, dahili hafızası ve kesintisiz bağlantı özellikleri ile dikkat çekiyor. Daha fazla bilgi için aşağı ilerleyiniz. Poco x3 nfc'nin arkasında x formunda tasarlanmış dörtlü bir kamera dizilimi bulunuyor. Yayımlanan bir görsele göre çinli firmanın yeni göz bebeği için belirlenen renk seçenekleri arasında siyah, sarı ve lacivert var.

Kamera konusunda iddialı bir model olan poco x3 nfc modelinin arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Xiaomi poco x3 nfc akıllı telefonun teknik özelliklerini listeledik. Poco x3 nfc kamera özellikleri. Çift arka kamerası var ve ana kamera çözünürlüğü 64 mp. Bu videomuzda ise poco x3 nfc modeline yakından bakıyoruz.

Poco C3'ün Kamera Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Açıklandı ...
Poco C3'ün Kamera Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Açıklandı ... from cdn.webtekno.com
Bu içeriğimizde de telefonun neden iddialı olduğuna, teknik özelliklerine, oyun ve tabi ki kamera performansına göz atacağız. Xiaomi poco x3 modeli 2020 yılında piyasaya sunuldu. Poco m3 hem özellikleri hem de devasa kamera yapısı ile şimdiden konuşulmaya başlandı. #poco #pocox3nfcpoco'nun yeni nesil orta üst segment telefonu poco x3 nfc kamera performansını sizler için detaylı olarak inceleyeceğiz. Bu nedenle telefon satın alma konusunda öze. Henüz çok genç bir telefon markası olan poco, üst sınıf telefonlara meydan okuyan modelleriyle kullanıcıların büyük beğenisini kazanıyor. Poco'nun yeni akıllı telefonu resmen onaylandı. Poco x3 nfc 128 gb özellikleri.

Önemli unsurları keşfedin ve cep telefonu sıralamadaki poco x3 nfc performansının nasıl olduğunu görün.

Makro (macro) çekim 1.75μm piksel. Miui 12 (android 10) kamera: Xiaomi poco x3 özellikleri, fiyatı, yorumlar, inceleme ve karşılaştırma. Poco x3 nfc 128 gb özellikleri. Poco x3 pro'nun standart poco x3 modelinden neredeyse hiçbir farkı bulunmuyor desek yeridir. Mobil oyuncular zeki ve hesaplayıcı insanlardır. Ne var ki, poco x3 nfc'ye özel bazı tasarım unsurları ve malzeme özellikleri bulunuyor. 6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd. Xiaomi poco x3 nfc akıllı telefonun teknik özelliklerini listeledik. Ön kamera çözünürlüğü 20 mp. Poco x3 nfc genel özellikleri. Özellikleri en son incelenen mobil cihazların listesi. Poco x3 nfc kamera özellikleri.

Poco'nun yeni akıllı telefonu resmen onaylandı poco x3 kamera. Gözde cep telefonu modelleri arasında yer alan poco x3 nfc, fonksiyonel ve pratik özellikleri ile öne çıkıyor.
You have just read the article entitled Poco X3 Kamera Özellikleri / For Xiaomi Poco X3 Back Screen Protector Gelatin With Lens ... - 6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd.. You can also bookmark this page with the URL : https://dakisemeruaa.blogspot.com/2021/03/poco-x3-kamera-ozellikleri-for-xiaomi.html

Belum ada Komentar untuk "Poco X3 Kamera Özellikleri / For Xiaomi Poco X3 Back Screen Protector Gelatin With Lens ... - 6.67, 1080 x 2400 piksel, ips lcd."

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel